• Inloggen nieuwe werkelijkheid
  • Net als de Maya's
  • DNA van jouw ziel

Dit artikel gaat in op de volgende onderwerpen:

  • Wie kan er lid worden?
  • Hoe werkt de registratieprocedure?
  • Hoe kan ik inloggen?
  • Ik ben het wachtwoord vergeten
  • Waar kan ik mijn wachtwoord instellen?
  • Hoe kom ik op de homepage? 
  • Waar vind ik mijn persoonlijke profiel? 
  • Wie kan welke informatie van mij zien? 

Wie kan er lid worden? 

Iedereen kan lid worden van de webcommunity van TimeTools2013. Er zijn geen kosten aan verbonden. 


Hoe werkt de registratieprocedure?

Je kunt registreren via het menu-item 'registreren' in het hoofdmenu op de homepage. Deze optie brengt je naar het inlogscherm. Onder de knop 'Login' vind je de optie 'Registreer'. Je krijgt nu het registratieformulier op je scherm. Vul de invulvelden in en druk op 'Registreer'. TimeTools2013 maakt automatisch een account voor je aan en stuurt je een e-mail om te controleren of het e-mail adres juist is. In deze e-mail vind je ook je gebruikersnaam en wachtwoord.  

Tijdens de registratieprocedure word je gevraagd om je geboortedatum in te vullen. TimeTools2013 rekent automatisch voor jou je tijdzegel, toon en 4D levenspad uit. Deze onderdelen komen in jouw profiel te staan.  

Het is de bedoeling dat je je zo snel mogelijk voorstelt aan de rest van de community door een foto van jezelf op te laden en je profiel in te vullen. Ga naar Persoonlijk profiel beheren voor tips (alleen voor geregistreerde gebruikers).


Hoe kan ik inloggen?

Op elke pagina vind je het menu '2013 Deelgenootschap'. Hier vind je de optie inloggen/uitloggen. Je kunt inloggen met zowel je gebruikersnaam als het e-mail adres dat je hebt opgegeven.


Ik ben het wachtwoord vergeten 

Mocht je je gebruikersnaam of wachtwoord zijn verloren, dan kun je een herinnering opvragen; deze optie staat onder het inlogscherm. Als je er niet uitkomt, stuur dan een bericht naar Contact.


Waar kan ik mijn wachtwoord instellen?

Je kunt je wachtwoord zelf wijzigen bij Persoonlijk profiel beheren


Hoe kom ik op de homepage?

Je bereikt de homepage door op de 'home' knop te drukken of te klikken op het logo van TimeTools2013.  


Waar vind ik mijn persoonlijk profiel?

Na het inloggen kom je op een startscherm met alle informatie voor je eerste kennismaking met het besloten gedeelte van de website. Hier vind je ook een verwijzing naar je persoonlijke profiel. 


Wie kan welke informatie van mij zien?

De webapplicatie van TimeTools2013 is vrijwel volledig voor de buitenwereld afgeschermd. Dat betekent dat je ingelogd moet zijn om de pagina's te bekijken. De pagina's (en ook de persoonlijke profielen) zijn dus ook niet zichtbaar in Google!

Binnen de webapplicatie heb je ook verschillende rechten. Je hebt alleen toegang tot de pagina's waar je toegang tot hebt gekregen. Soms moet je betalen om toegang te krijgen tot bepaalde inhoud. Je kunt deze toegang kopen via de webwinkel.